شناسهٔ خبر: 198485 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تعمیرات ابنیه فنی در محور خانمیرزا ـ بوگر در استان چهارمحال و بختیاری در حال اجراست

بوگر معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان چهارمحال و بختیاری، از پیشرفت ۳۰ درصدی عملیات تعمیرات ابنیه فنی در منطقه بوگر از توابع شهرستان خانمیرزا خبر داد و گفت: این پروژه با اعتبار ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در دست اجراست.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال‌وبختیاری)، امین قوامی، معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، اظهار کرد: عملیات تعمیر و بهسازی ابنیه فنی در منطقه بوگر از شهرستان خانمیرزا با هدف افزایش ایمنی و تسهیل در تردد وسایل نقلیه، در حال اجراست و تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آغاز شده و شامل ترمیم و مقاوم‌سازی ابنیه فنی در محورهای پر تردد منطقه است.

قوامی در ادامه از اتمام تعمیر دو دستگاه آبرو در منطقه بوگر خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای پیشگیری از بروز خسارات ناشی از سیلاب و افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های جاده‌ای انجام شده است.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری همچنین تأکید کرد: نگهداری و بهسازی مستمر ابنیه فنی از اولویت‌های اصلی راهداری استان است و با تأمین اعتبار لازم، این روند در دیگر محورهای آسیب‌پذیر نیز ادامه خواهد داشت.